Novi Sad
27.07.2011.
13:20 > 07:14
Iz kabineta pokrajinskog ombudsmana demantuju tvrdnje iz kabineta gradonačelnika Igora Pavličića, da su ih obavestili o merama koje su preduzeli u vezi sa preporukom ombudsmana o postavljanju višejezičnih tabli s nazivom grada.
  • Duško Dugouško

    09.08.2011 14:00
    Parkingdrp
    Ko je šef kabineta Rodnija nije ni čudo što se DS bruka i ponižava.
    A ko je advokat Parking servisa-naravno kancelarija Novaković u ulici Ilije Ognjanović, baš gde je i kancelarija gradonačelnika Pavličića. Naravno, to "nema veze sa tenderom". A gde su još zastupnici u kojim javnim preduzećima. Neka neki novinar istraži ko drpa pare gradjana po ovom osnovu. Zar su pravnici u firmama toliko nesposobni.Grad bruka Pokrajinsku vlast.Razmislite ko treba da glasa za tutumrakove?
  • ns

    28.07.2011 12:26
    normalno kad im je mozak upaljen od konstantnog feniranja i fliziranja na račun građana
  • lala

    28.07.2011 07:57
    demokratija
    A ti sto si putovao po najdemokratskijim drzavama sta si ocekivao USA? koji je tamo zvanicni jezik? A ako si bio u Svajcarskoj i tako si nacitan i ucen onda znas da je tamo princip kantona - dakle i jezici su razliciti.Ne znam koliko jezika govore u Norveskoj? Ne treba preterivati ali onaj ko je ovde rodjen i ciji preci su rodjeni ovde zna koje je to blago govoriti serbski, madzarski, nemacki, slovacki
  • @Nasmejani

    28.07.2011 05:43
    Da li bi radije da pišu hvalospeve ili kritiku? Uostalom, ne znam baš ništa što u ovom gradu do te mere dobro funkcioniše da bi ga trebalo hvaliti na sva usta preko medija....
  • Nasmejan

    28.07.2011 05:40
    Ajoooj kad god otvorim ovaj sajt, neka pljuvacina, licna nezadovoljstva, ... Ajde autori i komentatori, jednom pohvalite nesto i nekoga... bar jednom pa da znamo da ste objektivni... Iskreno, dosadno mi je da citam vise i vase tekstove i komentare. Eto mog licnog misljenja a vi redovni i dokoni mrzitelji svega i svakoga, izvolite i udrite u pljuvanje i vredjanje i mene i ovog mog komentara. Dosadno...
  • Gavra

    27.07.2011 23:02
    Jadan ovaj narod ...
    Nikad ne razlikuje demokratiju od uskogrudne vezanosti za svoje selo i malogradjanstinu , uske nacionalne interese i sebicnost .
    Napravedno je tumaciti demokratiju time - sto ce na svakoj ulici u svakom zabitom seocetu , pisati naziv na jeziku manjina !!!
    Nekoliko puta sam bio u najdemokraqtskijim drzavama na svetu ; SAD , Norveskoj , Francuskoj ... (svaka cast jednoj nedemokratskoj - Svajcarskoj ) , ali NIGDE NISAM NASAO NATPISE NA VISE JEZIKA- OSIM NA ZVANICNOM !!!
    Prema tome , zasto trositi pare da bi se na svakoj skuptini opstine u Vojvodini postavljalo po PET tabli na razlicitim jezicima , kad se zna koji je zvanican ... a oni koji ne znaju jezik ili pismo ove drzave - neka nauce jer tu zive !
    Mozete me smatrati i nacionalistom ili autokratom , ali je tako svuda u svetu !!!
    Opravdano je sto na ulasku u Novi Sad na tabli pise naziv na cirilici i latinici , jer je cirilicno pismo poznato samo kod nekolicini naroda , a latinicno - celoj Evropi i to je dovoljno !!
  • Lalla

    27.07.2011 22:33
    koliko znam
    Koliko mi je poznato Gradonacelnik je advokat sa kancelarijom u I.Ognjanovica....
    Pa se pitam kakva je ovo preporuka za kancelariju advokata????????
  • СРЕМАЦ

    27.07.2011 19:31
    НЕМОЈТЕ ПРАВИТИ ЦИРКУС
    Анико ја Твоју ПРЕПОРУКУ не бих прихватио.Ово је земља безакоња,па се и ја придружујем онима који су ПРОТИВ ОВАКВИХ ТАБЛИ.Ако је то једини проблем пред ваш улазак у ЕУ,онда сам опет против.
  • 27.07.2011 18:58
    Tabla sa imenom grada
    Kako , jadan , da postavi tablu sa imenom grada, kad ne zna ni u kom gradu je gradonacelnik...
  • mire

    27.07.2011 17:07
    Ovo ja tačna konstatacija, nažalost, i čudi me da se tek sada o tome govori. Pa naš Gradonačelnik, u narodu poznat kao Rodni, nije znao, ne zna ni danas, a neće znati ni sutra gde udara, a udara sa punim pravom, misli ON. Sklanjajte ga ili ćemo ga mi sklanjati (na izborima, naravno)!!! A zahvaljujući njemu, sklanjaćemo i celokupno Demos društvo, nisu zaslužili dalju podršku, NE!!!
  • jana

    27.07.2011 16:52
    Kabinet gradonačelnika ne radi ništa, samo prosleđuju ostalim institucijam i javnim preduzećima da umesto njih odrade posao, pa da im sve lepo i sa mašnom pošalju gotovu stvar nazad, kako bi je oni prosledili kao da su je sami gazali...Prosleđuju tako svašta svuda, često na pogrešne adrese, pad dok se stvar ne završi, potraje to bome...Jako su loši, nadmeni i nikakvi. A Rodni ih sluša, kao najveće stručnjake, kao i one nesretnike iz Gradskog veća...A to što ON ne vidi sa kim ima posla može da znači dve stvari, ili ga boli uvo, ili je i sam takav nikakav. U oba slučaja MI Građani samo na gubitku!
  • jatzans

    27.07.2011 14:25
    Kako su/ste dosadni!
  • atpui

    27.07.2011 13:56
    :D
    Demant demnta koji demantuje demant?
    http://www.teslacenje.rs/?p=550

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna